Kızılcakışla Fatih İlkokulu
Kızılcakışla Köyü Şarkışla/SİVAS
Belgegeçer yoktur.

VİZYON

İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil ; gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan , yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde nüfuz ettiren , aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan , herkesle diyaloğa açık , düşüncelerini ifade edebilen geleceğin bireylerini yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına , Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı , Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyemizde eğitim gören herkesi Türk milletinin değerlerini benimseyen , koruyan ve geliştiren ; ailesini , vatanını , milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuz 2013/2014 eğitim-öğretim yılı 1. dönem düzenlenen TEOG sınavında ilçede 1. olmuştur.

İle uzaklık:100 km İlçeye uzaklık:11 km

Okulumuz Kzılcakışla Köyü´nde bulunmaktadır.